Samarbeta effektivt i molnet

Ta rapportarbetet till nästa nivå och upplev glädjen
och effektiviteten med Xplirs molnbaserade lösning.

En plattform, oändliga möjligheter

Välkommen till framtidens rapportprocess! Xplir gör arbetet transparent och stöder hela arbetsgruppen. Vi minskar behovet av mellanhänder och tidskrävande manuella moment som korrekturläsning av versioner och prickning av tabeller och siffror i flera språk. Det minskar risken för fel och ger överblick och kontroll över projektets framdrift. Som ett samarbete ska fungera.

  • Ständig tillgång: Logga in från jobbet, hemmakontoret, eller på resa. Oavsett geografi eller tidszon ger Xplir tillgång till dina projekt där du befinner dig, utan installation eller särskilda systemkrav.
  • Alltid uppdaterad: Med Xplir behöver du aldrig oroa dig för att arbeta i ett gammalt dokument. Vår plattform säkerställer att hela teamet arbetar i den senaste versionen, vilket minskar risken för fel och underlättar granskning och godkännande.
  • Integrerat arbetsflöde: Upplev smidigheten i ett sömlöst arbetsflöde där alla steg i processen från utkast till färdig rapport, hanteras på en och samma plattform.

Vanliga frågor

Med Xplir är alla som är inblandade i processen uppdaterade och synkroniserade, och arbetar alltid i samma version. Hela aktivitetsloggen sparas och ändringar kan följas fritt i tid och rum.

Xplir använder säker programvara för inloggning och autentisering som används av börser och banker. Behörigheter och roller styrs på detaljninvå så du kan säkerställa att rätt användare får rätt tillgång till dokumentet.

Prenumerera på nyheter

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

Fler smarta funktioner

Låt Xplir hjälpa dig effektivisera arbetet så du kan lägga tiden på rätt saker.